Huren?

Je kunt de lesruimte van YogaFrans huren. De ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld tai-chi- en Pilates-lessen. Alle faciliteiten voor het geven van workshops zijn in huis. De totale oppervlakte van de praktijk telt 95 m2. De oefenruimte zelf heeft een oppervlakte van 65 m2 en is voorzien van vloerverwarming.
Aan de voor- en achterzijde van de ruimte zijn hoge ramen met binnenvallend licht. De materialen in de oefenruimte (matjes, kussens, dekens, een kleine audioset en een beamer) kun je gebruiken voor je les of workshop.
In de lichte halfopen keuken die aan de oefenruimte grenst, kun je koffie en thee zetten en bijvoorbeeld een lunch klaarmaken. Boven de keuken is een vide om te zitten, iets te drinken, een persoonlijk gesprek te voeren of te studeren.
Met dimverlichting kun je de belichting in de zaal, de keuken en de vide naar wens aanpassen. Beneden is de garderobe, de kleedruimte met voetenwasplaats en het ruime toilet.

Publiciteit
YogaFrans kan bekendheid aan je cursus of workshops geven door het uitdelen van folders, informatie en links op deze website en natuurlijk het prikbord in de kleedruimte beneden.

Tarieven 2019
De huurprijs voor de gehele accommodatie: €75,- per dagdeel.